sre-admin sre-admin

Ben 10 Total Tansformation

Het bordspel Ben 10 Total Tansformation is volledig gebaseerd op de televisieserie ‘Ben 10’. Deze animatieserie staat in het teken van de 10-jarige Ben Tennyson. Deze jongeman stuit tijdens een vakantie op een buitenaardse capsule, waarin een bijzonder apparaat zit. Deze hecht hij direct vast aan zijn pols en noemt het een Omnitrix. Dankzij dit buitenaardse apparaat kan hij zomaar in tien verschillende aliens transformeren. Met alle unieke krachten die erbij komen kijken helpt hij de wereld de handje door kwaadaardige wezens te verslaan.

Het spel Ben 10 Total Tansformation geeft de spelers de kans om de in huid van deze kleine held te stappen. Verander in een alien en ga de criminelen te lijf. Doe dit goed en jij gaat door naar het volgende level. Wie weet win jij wel het spel Ben 10 Total Tansformation!

Animatieserie

De afleveringen van Ben 10 zijn te zien bij Cartoon Network. In 2005 werd de eerste aflevering uitgezonden en momenteel zijn er al vier seizoenen gemaakt. Deze Amerikaanse productie is bedacht door Joe Kelly, Steven T. Seagle, Joe Casey en Duncan Rouleau.

Bron

999Games.nl