sre-admin sre-admin

Camel Up

Het bordspel ‘Camel Up’ is één van de gekste spellen van dit moment. Dit racespel kan gespeeld worden met maximaal acht spelers en draait volledig om een spannende kamelenrace. Tijdens het spel zullen vijf knotsgekke kamelen een parcours afleggen, zowel etappes als een volledig race. Jij moet als speler zien te gokkenspellen welke kameel als eerste over de finishlijn zal gaan.

Maar de kamelen laten zich niet zomaar verslaan en hebben nog een slimmigheidje in petto. Wanneer zij namelijk een soortgenoot tegenkomen, zullen ze gewoonw eg op de rug van de andere kameel springen om een stukje meegedragen te worden. De speler kan gokken op de winnaar van een bepaalde etappe (deel van de race) of de gehele race, zowel op de winnaar als de verliezer. Het is een luchtig bordspel dat iedereen kan meespelen, jong en oud!

Handige tip

Bij een achterstand op andere spelers is het verstandig om op een andere manier te gaan spelen. Plaats een weddenschap op andere kamelen dan de overige spelers, dit is de enige manier om het spel alsnog winnend te kunnen afsluiten. Denk geduldig na en kies slim op de juiste kameel!

Bron

999Games.nl