sre-admin sre-admin

Cinderella Glass Slipper

Duik voor even in de huid van Assepoester en maak jezelf klaar voor het prachtige bal. Probeer vijf kaartjes bij elkaar te sparen en wie weet arriveer jij als eerste op het chique feestje. De Goede Fee zal je natuurlijk te hulp schieten en het nodige omtoveren. Enkel wanneer de Goede Fee haar krachten gebruikt en de kaartjes zal omtoveren, verander jij in een levensechte Prinses.

Het bordspel Cinderella Glass Slipper Game is aanbevolen voor kinderen tussen de vier en negen jaar. Het spel kan gespeeld worden met minimaal twee tot maximaal vier spelers en zal ongeveer vijftien minuten duren. Cinderella Glass Slipper Game is een typisch geluksspel, wat het allemaal net wat spannender zal maken.

Animatiefilm

Walt Disney bracht in 1950 de animatiefilm ‘Cinderella’ uit, ook wel bekend als Assepoester. Het was de allereerste Disney film die uit één verhaal bestond. Het verhaal is gebaseerd op het sprookje bedacht door Charles Perrault. Er zijn nog enkele vervolgfilms uitgekomen van Assepoester, waaronder Assepoester: Terug in de Tijd uit 2007.

Bron

Jumbo.eu