sre-admin sre-admin

Hoogspanning

Hoogspanning is een logistiek en commercieel bordspel van het bedrijf 999Games. Deelnemers moeten tijdens dit spel zoveel als mogelijk geld verdienen, wat kan gebeuren door steden aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is een zeer vermakelijk en dynamisch bordspel voor jong en oud.

Spelers moeten elektriciteitscentrales kopen en de nodige brandstoffen bij elkaar zien te spelen. Vanzelfsprekend zullen ook de kerncentrales en windmolens een rol spelen. Na elke ronde krijgen de deelnemers de kans om centrales op de veiling te kopen. De speler die erin weet te slagen om de meeste steden van stroom te voorzien wint het spel.

Handige tips

Speel slim en geef niet direct al jouw geld uit. Naast het kopen van energiecentrales is het ook van belang dat jij genoeg munten zal overhouden om brandstoffen aan te kunnen schaffen.

Daarnaast moet de speler altijd nog wat cash bij de hand hebben om brandstoffen mee te kunnen kopen. Want een nieuwe energiecentrale is niets zonder de juiste brandstoffen.

Bron

999Games.nl