sre-admin sre-admin

Verkeersspel

Het Verkeersspel is een dynamisch en spannend bordspel. Jij wilt bij dit spel namelijk dolgraag naar een groots popconcert, maar jemig, de prijzen van de kaartjes zijn ontzettend hoog. Een kaartje is verkrijgbaar voor maar liefst twintig euro en dat geld heb jij niet. Maar gelukkig ben je wel vindingrijk en kom jij op een geweldig idee. Jij gaat namelijk werken als fietskoerier, om die twintig euro zo rap als mogelijk binnen te halen.

Jouw taak als fietskoerier is niet heel ingewikkeld, maar wel uitdagend. Er moet bijvoorbeeld vis worden opgehaald in de haven en deze moet jij naar veilig naar de lokale visboer zien te brengen. Elk pakketje dat netjes zal worden afgeleverd, zal beloond worden met een geldbedrag. Maar je moet je natuurlijk wel keurig aan de verkeersregels houden, straks lig je nog met een gebroken been in het ziekenhuis. De fiets mag ook geen schade hebben, want anders krijg je een boete van de fietsenmaker. De beste en vooral de snelste fietsenkoerier mag zichzelf de winnaar van het Verkeersspel noemen.

Kenmerken

Het Verkeersspel kan gespeeld worden vanaf twee tot maximaal vier personen. De adviesleeftijd is vanaf acht jaar en het spel neemt ongeveer een halfuur in beslag.

Bron

Jumbo.eu