sre-admin sre-admin

Wie is de Mol? Bordspel

Jaarlijks zitten er miljoenen mensen voor de buis om de afleveringen van ‘Wie is de Mol?’ te kijken. Bij het gelijknamige bordspel krijgen de spelers de kans om zelf mee te doen aan dit unieke spel. Jij en de overige spelers moeten een geheim zien te ontrafelen, hiervoor is goede teamwork en vertrouwen belangrijk. Maar kijk uit, want er is ook een Mol!

De Mol zal proberen om het spel te saboteren, hij of zij probeert ervoor te zorgen dat het jullie niet lukt om te slagen in de missie. Het bordspel Wie is de Mol is zeer dynamisch, aangezien er een smartphone of tablet bij de hand moet zijn om de QR-codes te kunnen openen.

Televisieprogramma

Het spelprogramma ‘Wie is de Mol?’ is al sinds het eerste seizoen ongekend populair. Het programma wordt uitgezonden door de omroep AVROTROS. Tijdens het spel krijgen alle deelnemers, uitsluitend bekende Nederlanders, diverse opdrachten om geld te verdienen. De Mol, één van de kandidaten zal in het diepste geheim de boel saboteren. Elke aflevering valt er één kandidaat af, alleen de Mol zal met zekerheid tot het einde blijven. De spelers moeten raden wie de Mol is en één speler wint de gehele prijzenpot.

Bron

Jumbo.eu