sre-admin sre-admin

Party & Co

Het bordspel Party & Co is zeer uniek in zijn soort, aangezien dit spel een samensmelting is van meerdere klassiekers. Tijdens Party & Co moeten de deelnemers een mix aan opdrachten uitvoeren. Een van de grootste voordelen van dit bordspel is dat er erg veel spelers gelijkertijd kunnen meedoen. Party & Co kan met minimaal drie personen worden gespeeld, maar ook gemakkelijk met een groep van twintig personen.

Elke beurt zal er een opdracht worden vergeven aan een deelnemer. Deze opdrachten kunnen erg uiteenlopen en zijn daardoor zeer divers. Er zijn een vijf categorieën, dat zijn liplezen, quiz, verboden woord, tekenen en gebaren. Zodra één van de deelnemers een opdracht succesvol weet te volbrengen zal hij of zij aan de beurt blijven. Lukt het niet, dan is de volgende deelnemer aan de beurt.

Varianten

Natuurlijk is er bij Party & Co ook een beginpunt en een finish. Door met de dobbelstenen te gooien zal bekend worden hoeveel stappen jouw pion vooruit mag gaan. Jij zal dan op één van de opdrachtensymbolen terecht komen. Er zijn tegenwoordig ook tal van andere varianten van Party & Co te koop in de winkel, zoals Party & Co Disney, Party & Co Summer en de junior editie.

Bron

Jumbo.eu